etichete de vanzare

Cand ai nevoie de etichete de vanzare? Atunci cand esti comerciant, evident. Etichetele de vanzare sunt elemente de baza ale oricarui produs, din orice domeniu.

Prin etichetarea produselor cu ajutorul acestor etichete se specifica exact ce contine produsul, ce caracteristici are, iar etichetele de pret indica pretul produsului, in mod explicit sau printr-un cod de bare. Etichetele de vanzare sunt foarte importante pentru ca ajuta consumatorul sa ia decizia corecta si cat mai buna pentru el in legatura cu produsele pe care le cumpara.

Etichete de vanzare pentru produse alimentare

Acestea contin in principiu numele produsului, ingredientele si alte detalii specifice fiecarui produs. Eticheta informeaza consumatorul despre numele si adresa producatorului, informatii despre perioada de valabilitate si data de expirare, sau alte detalii. Fiecare consumator are dreptul sa fie informat cu privire la ce urmeaza sa consume.

Etichete de vanzare pentru produse nealimentare

Pentru produsele nealimentare, etichetele pot sa contina informatii in legatura cu modul de utilizare al acestora, astfel incat produsele sa poata fi folosite in siguranta de catre utilizatori. Un exemplu foarte bun ar fi etichetele pentru imbracaminte sau incaltaminte, etichete pentru bijuterii si asa mai departe.

Etichetele de pret

Etichetele de pret sunt lucruri obligatorii pentru orice comerciant, pentru ca ele trebuie sa ofere informatii imediate pentru consumatori in legatura cu pretul actual al unui produs.

Etichete cu cod de bare

Acestea sunt foarte utile in gestiune, in comertul cu bunuri din aproape orice domeniu. Ele sunt reprezentari codificate ale unor date, reprezentari sub forma de siruri de bare de diferite grosimi. Aceste bare pot fi apoi citite cu ajutorul scanerelor, in supermarketuri. Casiera scaneaza toate produsele pe care le cumperi pentru a se identifica pretul lor exact.

Pentru etichetarea la scara mare a produselor alimentare sau nealimentare, se pot folosi etichete de vanzare. Acestea sunt menite sa ii ajute pe comercianti sau consumatori sa identifice produsele, caracteristicile lor si preturile.

Etichetele de vanzare, inclusiv cele cu coduri de bare, se pot imprima cu ajutorul imprimantelor de etichete Dymo.  Gama LabelWriter si nu numai.

Citeste si Etichete bijuterii si optica