EtichetareEtichetare Bijuterii si Optica

Bijutierii si imprimante termice Dymo Label Writer

imprimante termice

Imprimante termice Dymo Label Writer –

Informatii utile pentru magazinele de bijuterii

Daca esti un comerciant de bijuterii si ai un magazin de prezentare sigur iti doresti ca acesta sa aiba un look nou iar clientii care vin la tine sa plece multumiti.

Micile schimbari vor aduce satisfactie clientilor iar tu vei beneficia de optimizarea vanzarilor.

Sugestii pentru organizarea magazinului:

  • Pentru o buna si eficienta organizare a magazinului trebuie sa se asigure o vizibilitate buna a vitrinelor si/sau standurilor cu produse;
  • In vitrine, produsele este bine sa fie asezate intr-o ordine bine definita, cele noi avand statut special, vor fi asezate ca atare;
  • Zona cu produse la promotie trebuie semnalizata corespunzator;
  • Etichetele produselor trebuie sa fie lizibile si sa aiba un minim de informatii legate de gramaj, pietrele folosite si pretul produsului.

Etichetele de bijuterii te vor ajuta sa fii organizat, sa ai clienti informati si multumiti si nu in ultimul rand, sa reduci riscul de a primi amenzi in cazul unor controale.

Reglementari legale privind regimul metalelor si pietrelor pretioase 

In Monitorul Oficial nr. 0203 din 06 martie 2018 a fost publicata legea:
OUG nr. 10/2018 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 190/2000 privind regimul metalelor preţioase şi pietrelor preţioase în România.

Extras din acest act normativ:

Capitolul III. Art. 7

  1. Operatorii economici care comercializează obiecte din metale preţioase şi pietre preţioase au obligaţia de a informa consumatorii corect, complet şi precis cu privire la natura şi caracteristicile obiectelor pe care le comercializează.
  2. La comercializarea obiectelor din metale preţioase, precum şi a pietrelor preţioase, eticheta va cuprinde informaţii privind natura şi caracteristicile acestora: titlul metalului preţios şi/sau echivalenţa acestuia în karate, după caz, greutatea, tipul pietrelor preţioase, greutatea acestora şi orice alte informaţii pe care operatorul economic le consideră utile pentru consumatori.”

Daca dispui de un sistem de gestiune/vanzare cu scanner de coduri de bare poti tipari pe eticheta codul de bare al produsului. Cu imprimante termice de la Dymo. Iti va usura procesul de vanzare! Clientul va capata incredere in tine si te va considera un vanzator profesionist, care doreste sa isi informeze corect clientii.

Specificatii etichete pentru bijuterii de la DYMO

Etichetele de bijuterii sunt rezistente la mai multe probari si vor ramane intacte pe produs. Aceste etichete sunt special create pentru bijuterii, confectionate din polipropilena, cu adeziv foarte rezistent.

Datorita proprietatilor lui, acest material nu se deterioreaza in contact cu apa! Permite curatarea si lustruirea bijuteriilor fara pierderea calitatii etichetei sau stergerea informatiei imprimate pe aceasta.

Marimea universala (10mm x 50mm) a acestor etichetele este potrivita pentru orice tip de bijuterie.

Puntea de legatura a etichetei Nu este adeziva! Produsul etichetat nu va ramane murdar sau cu urme de adeziv dupa ruperea etichetei. Nu vei mai munci sa cureti produsul in momentul vanzarii!

Aparate de etichetat bijuterii de la DYMO – imprimante termice

Daca in locatie nu este disponibil un PC/laptop va puteti alege un alt model din gama DYMO, aparat de etichetare DYMO Label Writer Wireless. Descarca aplicatia din Google Apps pe un smartphone sau tableta cu sistem de operare Android.

Imprimarea etichetelor se poate face imprimante termice DYMO din gama DYMO Label Writer: DYMO Label Writer 450 sau DYMO Label Writer 450 Turbo. Cele doua modele de aparate de etichetare functioneaza cu un soft gratuit, care trebuie instalat pe un PC/ laptop. Aplicatia este suportata de Microsoft si  Mac.

 

Vezi video cu toate aplicatiile aici si aici!