EtichetareEtichetare cu coduri de bare

Tu cum iti imprimi coduri de bare rapid si eficient?

Etichete coduri de bare

Coduri de bare! Codurile de bare sunt aspecte la care ne gandim foarte putin. Daca va uitati in propriul frigider sau debara chiar in acest moment, ati descoperii ca fiecare produs are un cod de bare. De fapt, pe aproape fiecare articol cumparat din supermarket, bacanie sau hypermarket este marcat pe ambalaj un cod de bare.

Daca ai propria afacere in domeniul retail sau vrei sa iti deschizi o afacere in domeniu acesta, un element de siguranta a unui produs il reprezinta codul de bare, unic pentru fiecare produs, acesta fiind o reprezentare de date, destinat a fi citit pe cale optica si care poate fi folosit in orice societate si in toate industriile producatoare sau de desfacere.

Cine a inventat sistemul coduri de bare?

George Laurer a inventat sistemul de coduri de bare cu 12 cifre UPC-A, pe vremea cand lucra la IBM.

Ce informatii sunt codificate in coduri de bare?

Daca te uiti la un cod de bare, prima data nu intelegi nimic. Insa codul de bare al produselor este alcatuit din cifre, primele trei cifre reprezinta prefixul tarii de provenienta (ex: 594 prefix cod de bare pentru Romania), urmatoarele patru cifre reprezinta numarul producatorului, in continuarea lor alte cinci cifre reprezinta numarul de identificare al produsului, iar ultima este denumita cifra de control. Un cod de bare pentru articole comerciale printat cu LabelWriter, este pur si simplu un numar unic codificat sub forma unei imagini. Asta inseamna ca nu contine informatii scrise despre companie sau produs. Informatia despre articolul comercial este introdusa in sistemul informatic al magazinului.

Unde poti folosi codurile de bare, imprimate cu DYMO LabelWriter?

Codurile de bare sunt alocate fiecarui articol comercial destinat vanzarii in magazinele cu amanuntul. Numerele de coduri de bare sunt unice, alocate produselor dintr-o baza de date international. Poti asocia numarul de cod de bare cu informatia despre produs, majoritatea retailerilor fac lucrul acesta.

Indiferent de industrie, utilizarea de coduri de bare aduce beneficii: inventariere exacta, viteza crescuta in gestionarea clientilor etc.

Cum poti face coduri de bare pentru propria afacere cu imprimantele de etichetat DYMO LabelWriter?

Imprimantele termice de etichetat DYMO LabelWriterLW 450, LW 450 Turbo, LW 450 Duo, LW 450 Twin Turbo, LW WiFi, sunt ceea ce iti trebuie pentru a printa rapid si eficient etichete cu coduri de bare pentru articolele comerciale.

Imprimantele de etichetat DYMO din gama LabelWriter reprezinta solutia profesionala de etichetare a codurilor de bare. Tehnologia de tiparire termica elimina definitiv costul cernelii sau al to

nerului si complicatiile colilor cu etichete.  Modul grafic cu rezolutie imbunatatita permite obtinerea de coduri de bare de o claritate deosebita, iar modul de repaos (Sleep Mode) economiseste energie.

Cu Dymo LabelWriter realizezi foarte usor etichete cu coduri de bare!

Video cu alte aplicatii ale gamei LabelWriter!