Hobby & DecoSuflante aer cald

Pistol aer cald Rapid Isaberg – aplicatii in gospodarie

pistol aer cald

Pistol aer cald (feon) si accesoriile potrivite, foarte utile in timpul micilor renovari de acasa. Pistoalele cu aer cald sunt suflante care trec aerul printr-o rezistenta incalzita, eliberand un flux de aer cald la temperatura mare. Producatorii au dezvoltat game pentru uz domestic si pentru uz industrial.

Aplicatii pistol aer cald

Cu ajutorul unui pistol cu aer cald de la Rapid (producatorul suedez, nu echipa de fotbal) poti curata vopseaua veche, poti usca mai rapid vopseaua nou aplicata. Te ajuta sa indepartezi usor chitul vechi de la geamuri.

Eu l-am folosit inclusiv la aprins gratarul. Nu mai consuma energie inutil “vanturand” jarul cu palete sau alte dispozitive improvizate. Foloseste pistolul cu aer cald si vei putea frige carnea mult mai repede. Indeparteaza eficient si spuza de pe jar. Friptura nu va mai “crantzani” intre dinti. Daca ai un convertor de curent de la 12 V la 220 V, il poti folosi inclusiv la aprinderea gratarului de picnic, la iarba verde!

Daca esti un meserias, atunci pistolul cu aer cad nu poate lipsi din trusa.

Pistol cu aer cald, il poti utiliza in diverse ocazii:

  • Indoirea tevilor din PVC;
  • Modificarea unor obiecte cu punct de topire scazut;
  • Uscarea lemnului umed, dezghetarea pieselor metalice;
  • Desfacerea suruburilor ruginite;
  • Indepartarea vopselurilor vechi;
  • Uscarea vopselurilor si a lacurilor dupa aplicare;
  • Dezghetarea tevilor inghetate etc.

Pistoalele cu aer cald electrice sunt alegerea ideala pentru aplicatiile din gospodarie. Acestea prezinta un raport calitate-pret bun si sunt usor de utilizat, chiar si de catre persoane care nu sunt familiarizate cu aplicatiile de tip bricolaj.

Pistoalele cu aer cald dispun de o gama larga de temperaturi de lucru (60 – 550 ° C), protectie in caz de supraincalzire, utilizare sigura in pozitie verticala si un maner anti-alunecare.

Tu unde l-ai mai folosi? Trimite o poza pana la 20 decembrie 2018 cu o aplicatie care nu a fost amintita de mine si castigi un premiu surpriza!