etichete bijuterii

Etichete bijuterii si optică. Esti un comerciant de bijuterii sau ai un magazin de optica unde vinzi rame de ochelari sau ochelari de soare? Vrei sa iti cresti vanzarile? Iti doresti ca magazinul tau sa aiba un nou look? Iti doresti sa ai clienti multumiti la plecarea din magazin?

Nu mai astepta sa strangi o suma mare de bani pentru a transforma total magazinul. Incepe cu idei simple si ieftine!

Mica schimbare va aduce satisfactie clientilor si optimizarea vanzarilor. Scopul nostru nu este sa te invatam cum sa iti amenajezi magazinul ci doar de a usura modalitatea de vizualizare si etichetare a produselor in magazin intr-un mod profesionist.

Etichete bijuterii si imprimante termice Dymo Label Writer

Mici trucuri de amenajare a unui magazin de bijuterii sau optica:

  • Fluxul clientilor in magazin trebuie sa asigure o buna vizibilitate a vitrinelor/standurilor/prezenterelor;
  • Este esential ca produsele din vitrine sa fie asezate in locuri foarte vizibile, cele noi avand statut special;
  • In partea de sus a vitrinelor se pozitioneaza produsele mai scumpe iar in partea de jos produsele mai ieftine;
  • Zona cu produse la promotie trebuie semnalizata corespunzator;
  • Etichetele produselor trebuie sa fie lizibile si sa aiba un minim de informatii legate de gramaj, pietre folosite si pret;
  • Daca este vorba despre rame de ochelari informatiile de pe eticheta ar trebui sa contina detalii despre materialul din care sunt confectionati.

Dispui de un sistem de gestiune/vanzare cu scanner de coduri de bare? Atunci ar fi ideal sa treci pe eticheta codul de bare al produsului. Iti va usura procesul de vanzare. Clientul va capata incredere in tine si te va considera un vanzator profesionist, care nu doreste sa isi insele clientii.

Etichete bijuterii din plastic

Etichete bijuterii – sunt rezistente la mai multe probari si vor ramane intacte pe produs. Aceste etichete sunt special create pentru bijuterii, confectionate din polipropilena, cu adeziv foarte rezistent. Datorita proprietatilor lui, acest material nu se deterioreaza in contact cu apa si permite lustruirea bijuteriilor fara pierderea calitatii etichetei sau stergerea informatiei imprimate pe aceasta.

Marimea universala (11mm x 54mm) a acestor etichetele este potrivita pentru orice tip de bijuterie/rama de ochelari. Puntea de legatura din etichete NU este adeziva, astfel produsul etichetat nu va ramane murdar/cu urme de adeziv dupa ruperea etichetei.

Nu vei mai munci sa cureti produsul in momentul vanzarii!

Imprimarea etichetelor se poate face cu unul dintre aparatele de etichetare DYMO din gama DYMO Label Writer: Dymo Label Writer 450 sau Dymo Label Writer 450 Turbo. Cele doua modele de aparate de etichetare functioneaza cu un soft gratuit, care trebuie instalat pe un PC/laptop. Aplicatia este suportata de Microsoft si Mac.
Daca in locatie nu este disponibil un PC/laptop va recomandam un alt model din gama DYMO, aparat de etichetare Dymo Label Writer Wireless. Pentru a printa pe acest dispozitiv descarcati aplicatia din Google Apps pe un smartphone sau tableta cu sistem de operare Android sau IOS.

Poti printa etichete de bijuterii folosind orice aparat de etichetare din gama DYMO Label Writer. Pentru a putea utiliza etichetele de bijuterii aparatele de etichetare vor fi setate pe regiunea USA. Vezi cum se face aici.

Vezi cum setezi aparatul de etichetare Dymo Label Writer pe regiunea USA!

Video aparate de etichetare Dymo Label Writer.

Daca ti-a placut articolul, lasa un comentariu!