EtichetareEtichetare Bijuterii si OpticaSfaturi si Trucuri

Cum setam softul Dymo Label Writer pentru utilizare etichete bijuterii

etichete bijuterii

Cum putem folosi etichete bijuterii in magazin? Intr-un articol anterior iti spuneam despre utilitatea etichetelor de bijuterii si cum pot fi ele folosite cu aparatele de etichetare din gama Dymo Label Writer.

O buna perioada de timp etichetele de bijuterii au fost disponibile doar in America. Solicitarile venite din partea ta, a utilizatorului, au facut ca aceastea sa fie disponibile si in Europa. Manualele de utilizare ale acestor aparate de etichetare Dymo Label Writer descriu doar functionalitati pentru utilizare cu un numar limitat de etichete disponibile in gama.

In acest articol vreau sa iti arat cum se seteaza o imprimanta termica Dymo Label Writer pentru a putea folosi intreaga gama de etichete Dymo Label Writer disponibila!

Trebuie sa ai instalat pe PC/laptop softul Dymo Label Writer. Daca nu il ai instalat, o poti face de aici.

Cum setam aparatul

Deschide softul Dymo Label Writer. Cauta in partea stanga sus butonul “Edit”. Dupa ce il apesi, alege “Preference”

etichete bijuterii

Se va deschide un alt cadran din care vei alege regiunea pentru care vrei sa setezi aparatul. Implicit, el vine setat pentru Europa. Pentru a utiliza intreaga gama de etichete Dymo Label Writer disponibila iti sugerez sa setezi aparatul pentru regiunea “United States”.

etichete bijuterii

Daca toate comenzile au fost date corect, putem trece la lucru.

Din partea stanga a aplicatiei, alege tipul de eticheta pe care doresti sa il folosesti – etichete bijuterii, adica “Price Tag”, cu dimensiunile XXX.

Poti pune suficienta informatie pe aceste tipuri de etichete, inclusiv cod de bare!

Despre etichete bijuterii

Etichetele de bijuterii – sunt rezistente la mai multe probari si vor ramane intacte pe produs. Aceste etichete sunt special create pentru bijuterii, confectionate din polipropilena, cu adeziv foarte rezistent. Datorita proprietatilor lui, acest material nu se deterioreaza in contact cu apa si permite lustruirea bijuteriilor fara pierderea calitatii etichetei sau stergerea informatiei imprimate pe aceasta.

Marimea universala (11mm x 54mm) a acestor etichetele este potrivita pentru orice tip de bijuterie/rama de ochelari. Puntea de legatura din etichete NU este adeziva. Produsul etichetat nu va ramane murdar/cu urme de adeziv dupa ruperea etichetei.

Imprimarea etichetelor se poate face cu unul dintre aparatele de etichetare DYMO din gama DYMO Label Writer: Dymo Label Writer 450 sau Dymo Label Writer 450 Turbo. Cele doua modele de aparate de etichetare functioneaza cu un soft gratuit, care trebuie instalat pe un PC/laptop. Aplicatia este suportata de Microsoft si Mac.
Daca in locatie nu este disponibil un PC/laptop va recomandam un alt model din gama DYMO, aparat de etichetare Dymo Label Writer Wireless. Pentru a printa pe acest dispozitiv descarcati aplicatia din Google Apps pe un smartphone sau tableta cu sistem de operare Android sau IOS.

A fost util acest articol? Ai invatat ceva nou?

Daca DA, astept parerea ta intr-un comentariu!

Multumesc pentru timpul acordat citirii acestui articol