rhino 5200 kit

Rhino 5200 kit , il folosesti sau inca improvizezi? Tu cum iti semnezi  munca?

In multe dintre cazuri, etichetarea lucrarii nici nu este luata in calcul la conceperea ofertei catre beneficiari. Am avut multe situatii cand producatorul/prestatorul trebuia sa predea lucrarea catre beneficiar si aceasta nu era etichetata. Acest lucru nu face decat sa intarzie receptia si implic plata ei.

Tu ai fost vreodata intr-o astfel de situatie? Acum este mai usor ca oricand sa oferi lucrarilor tale un aspect elegant, profesionist si durabil. Iti construiasca o reputatie foarte buna!

Cu un aparat de etichetare Rhino 5200 iti rezolvi toate problemele de etichetare din teren. Vei beneficia fiabilitatea, versatilitatea si comoditatea unui sistem de etichetare Dymo.

Unde poti folosi un aparat de etichetare/marcator industrial Dymo Rhino 5200, impreuna cu etichete industriale

Rhino 5200 de la Dymo este ideal in telecomunicatii, transfer date, electricitate (zona de curenti medii si slabi, cablari structurate, tablouri de automatizari), intretinere – reparatii – operatiuni, securitatea muncii, constructii, administrare si operare sisteme si instalatii, sisteme audio-video, alte activitati unde sunt necesare instalari rapide de echipamente sau inventariere si organizare depozite cu coduri de bare.

Ce poti face cu o imprimanta de etichete Dymo Rhino 5200

Iti poti face singur etichete pentru fire, cabluri, patch panel, blocuri terminale,componente modulare,etichete stegulet si etichetele verticale sau cu lungime fixa, coduri de bare. Gata cu cutiute si pungulite cu litere si cifre. Nu mai pierzi timp sa le cauti, sa le montezi pe cabluri, scapi de teama ca se termina vreunul dintre caractere! Castigi timp si bani! Mai mult timp, mai multe lucrari!

Cu Dymo Rhino 5200 poti crea o gama larga de etichete autoadezive de foarte buna calitate de diferite culori, forme si dimensiuni, cu adezivi industriali rezistenti, cu latimi de 1/4″(6 mm) , 3/8″(9 mm), 1/2″(12 mm) sau 3/4″(19 mm), disponibile intr-o variata gama de materiale: nylon flexibil (pentru suprafete curbe), poliester permanent (pentru suprafete plane sau exterioare), vinil (pentru suprafete rugoase) si tuburi termocontractante (pentru cabluri si fire – identificare si protectie!).

Caracterisitici aparat de etichetare/imprimanta Dymo Rhino 5200 kit

  • Mansonul de cauciuc cu care este prevazut il protejeaza daca il scapi din mana.
  • butoane separate pentru functiile de salvare si revocare, cu ajutorul lor poti sa economisesti timp;
  • Tastele rapide permit selectarea automata a variantelor de etichete pentru cabluri, fire, patch panel-uri, scriere pe verticala sau lungimi fixe;
  • Il poti folosi si in locuri slab luminate pentru ca Dymo Rhino 5200 are display iluminat;
  • Tehnologie de tip transfer termic – nu se supraincalzeste, nu emite solventi, substante chimice etc. iar calitatea etichetelor nu are de suferit;
  • NU foloseste tonere, cartuse sau alte riboane. Doar caseta cu banda etichete Dymo Rhino industrial care include si ribonul;
  • Biblioteca interna in care poti gasi diferite simboluri, cum ar fi ohm, telefon, fax, impamantare, s.a.
  • Autostingere (daca aparatul a fost inactiv o perioada de timp), centrarea etichetelor, ajustarea dimensiunii textului, etc.

Dymo Rhino 5200 ajuta la respectarea standardelor ANSI/TIA/EIA-606-A si este conceput pentru profesionisti în conditii de santier si exploatare in lumea reala.

Utilizarea unui aparat de etichetare Dymo Rhino 5200 kit se dovedeste a fi o optiune inaintea unui aparat de etichetat ptouch.

Imprimanta etichete Dymo Rhino 5200 kit te ajuta sa economisesti TIMP si BANI si este VARIANTA OPTIMA pentru cei ce necesita etichete de o CALITATE AVANSATA!