EtichetareEtichetarea in domeniul medical

Etichetare pentru domeniul medical: spitale, laboratoare, clinici si farmacii

etichetare pentru domeniul medical

Eficientizeaza si organizeaza munca in spitale, laboratoare, farmacii sau clinici medicale. Te ajuta sistemele de etichetare pentru domeniul medical de la DYMO.

Pe masura ce tehnologia avanseaza, in domeniul medical creste necesitatea de a folosi sisteme moderne de organizare a activitatii. Usor de implementat si de folosit, cu costuri minime. In acest moment piata furnizeaza o serie de solutii de etichetare pentru domeniul medical. Compania Dymo ofera o gama larga de sisteme de etichetare care se preteaza domeniului medical.

Etichetarea si organizarea sunt esentiale domeniului medical iar grija cu care sunt alese solutiile prin care se realizeaza acestea trebuie sa fie pe masura. O solutie rapida si convenabila de etichetare ajuta la pastrarea in siguranta si ordine a datelor pacienților si eficientizeaza in acelasi timp munca personalului medical.

 

 

 

Gestionati si organizati mediul de munca venind astfel in intampinarea nevoilor pacientilor!

DYMO ofera solutii multiple de etichetare cum ar fi etichete pentru diagrame, etichete de identificarea specimenelor, etichete pentru corespondenta cu pacientii, etichete pentru dosare, etc.

De ce e bine sa folosim Dymo pentru organizare in domeniul medical?

       1. Imprimare rapida, de inalta calitate, rezolutia de imprimare de 300 dpi imprima codurile de bare si textul clar pentru scanare usoara;

        2. Costuri reduse – Imprimantele de etichete DYMO LabelWriter sunt perfecte pentru etichetarea in domeniul medical pentru simplu fapt ca nu necesită cerneală sau toner scump;

         3.Versatilitate. Imprimantele de etichete Dymo ce se preateaza domeniului medical sunt concepute pentru a realiza  o varietate de tipuri si dimensiuni de etichete care ofera o flexibilitate maxima pentru a satisface nevoile de etichetare de orice fel: etichete dosare, etichete dulapuri, etichete corespondenta, etichete specimene de laborator, coduri de bare, etc;

          4. Design elegant. Designul imprimantelor de etichete Dymo este modern si ofera o alternativa la imprimantele de etichete voluminoase care ocupa prea mult din spatiu.

 

 

Beneficiile etichetarii cu DYMO în domeniul medical:

• Cresterea eficientei;
• Evitati introducerea de date manual;
• Economisiti timp si bani;
• Sporiti siguranta pacientilor prin organizarea inteligenta a fiselor.

 

 

Pentru informatii despre aparatele de etichetat Dymo va invitam pe website-ul nostru www.sancogrup.ro

A fost util acest articol? Ai invatat ceva nou? Daca DA, astept parerea ta intr-un comentariu!