EtichetareEtichetare industriala

Etichete industriale care chiar raman lipite

etichete potrivite pentru etichetarea industriala

Pune etichete industriale! Ti s-a intamplat sa ajungi in faza de predare a proiectului si sa iti dai seama ca nu ai pus etichete industriale care identifica firele? Dar cablurile sau alte component ale sistemului? Cum ai iesit din incurcatura? Ce ai folosit? S-a intarziat cu plata lucrarii din aceasta cauza?

Poti evita cu usurinta aceste situatii neplacute! Foloseste sistemele industriale de etichetare de la Dymo Rhino impreuna cu etichetele industriale.

Tu cum iti semnezi munca?

Etichetele industriale ID1 Dymo Rhino sunt create pentru a rezista in medii dure, la abraziune, variatii de temperatura, substante chimice, solventi, raze UV. In functie de aplicatiile la care sunt folosite benzile sunt confectionate din diferite materiale si au adeziv foarte puternic.

Etichetele se lipesc si chiar raman lipite in conditii dure de exploatare.

Astfel pentru etichetari pe suprafete plane poti folosi etichete din vinil si poliester (pe care le poti folosi si la exterior – raspund unei game variate de nevoi de etichetare), pentru suprafete curbe sau puternic texturate iti recomand etichetele din nailon flexibil (se muleaza foarte bine pe cabluri), pentru cabluri si fire utilizeaza tuburile termocontractante (te ajuta si la protejarea cablului).

Metoda de printare este prin transfer termic. Etichetele industriale pot fi printate pe orice aparat de etichetat Dymo. Toate etichetele Dymo Rhino industriale sunt ambalate in carcase de plastic impreuna cu ribonul si sunt usor de incarcat in aparatele de etichetat.

Gata cu tonere, cartuse, capuri de printare, pungi si pungulite cu cifre si litere!

Pe verso aceste etichete autoadevize sunt pre-taiate, pentru o dezlipire usoara care te ajuta sa etichetezi rapideconomisesti timp!

Etichetele industriale Dymo Rhino sunt conforme cu standardele de etichetare ANSI/TIA606A-1.

Tipuri de etichete Dymo Rhino

Etichete industriale din vinil

Sunt cele mai utilizate tipuri de etichete, pentru ca acopera o gama larga de aplicatii atat in exterior cat si in interior, rezistente in conditii dificile. Sunt disponibile intr-o gama larga de culori – iti poti eticheta lucrarea pe coduri de culori.

  • Cu siguranta beneficiarul va remarca acest lucru, iar recomandarea este cel mai puternic transfer de incredere catre alt beneficiar – mai multe lucrari, mai multi BANI!
  • Etichetele din vinil Dymo Rhino sunt rezistente la temperatura, la actiunea mai multor substante chimice si la umiditate, ceea ce le face ideale pentru etichetare in apropierea masinariilor sau ansamblurilor care emana caldura.
  • Te ajuta sa faci etichetari in cladiri fabrici, depozite, instalatii, s.a. Este un consumabil adaptabil unei game variate de utilizari. Poti printa pe el inclusiv cod de bare care poate fi scanat cu orice cititor coduri de bare.

Etichete industriale din poliester

Excelente pentru etichetarea panourilor electrice si de automatizari, blocurilor terminale, rafturilor, pubelelor, estacadelor, paturilor de cabluri, fatelor de prize si intrerupatoare/comutatoare. Etichetele din poliester sunt permanente lipindu-se ferm de suprafetele pe care adera. Finisajul lucios la suprafata le face sa arate profesionist in interiorul panourilor, in magazinele de piese si componente sau in cladirile rezidentiale. Sunt disponibile si in latimi mai mici, care se potrivesc cu majoritatea patch panel-urilor de pe piata. O eticheta din poliester este puternica si rezistenta.

Etichete industriale permanente din poliester transparent

Cu caractere negre, clar imprimate, se preteaza foarte bine pentru etichetarea fatetelor prizelor, intrerupatoarelor sau comutatoarelor din cladirile rezidentiale si de birouri.

Etichete industriale din nailon flexibil

Utile pentru etichetarea firelor, a cablurilor, a oricaror suprafete curbe sau puternic texturate (rugoase). Etichetele din nailon flexibil se lipesc strans de fire, cabluri sau de orice alta suprafata curbata sau cu rugozitati. Materialul din care sunt facute este rezistent la rupere atunci cand este tras prin spatii inguste sau tevi (copex, PVC, etc).

Etichetele din vinil auto-laminante

Special concepute pentru a se lipi si a ramane lipite de fire si cabluri. Etichetele au 24 mm latime, iar imprimarea textului se face doar pe o portiune de 9 mm din latimea totala.

  • Atunci cand lipiti eticheta pe un cablu, restul etichetei se infasoara pe cablu, acoperind astfel textul, crescand protectia la umezeala, abraziune, raze ultraviolete sau substante chimice.

    Etichete industriale

    Etichete industriale vinil autolaminant

Unde la poti folosi? Pe fire si cabluri in etichetarea panourilor, echipamentelor, utilajelor, retelelor, etc.

Tuburi termocontractante

Inlocuiesc cu succes orice alta solutie de etichetare pentru cabluri si fire.

NU mai trebuie sa umbli cu geanta in care sa ai toate cifrele si literele posibile pentru a termina treaba cu etichetarea intr-o lucrare a ta!

NU mai trebuie sa printezi tilele in atelier si dupa aceea cand ai ajuns in locatie sa pierzi timp sa le cauti prin cutiute, urmarind in acelasi timp schema de lucru!

Aderenta maxima pe cabluri. Tubul este aplatizat in caseta unde se afla si ribonul de printare. Materialul din care sunt facute tuburile se contracta (la incalzire cu un feon cu aer cald) cu pana la 2/3 din diametru, pentru a se potrivi pe cele mai subtiri cabluri si fire.

Pe langa o etichetare permanenta placuta ochiului asiguri si protectie sporita cablului sau firului pe care ai montat o astfel de eticheta;

Etichete industriale

Tuburi termocontractante

Imprimati direct pe aceste tuburi cu orice aparat de etichetare DYMO RHINO industrial.