EtichetareLetratag

Pune etichete Letratag pe legitimatiile sportivilor

etichete letratag

Etichete legitimatii tiparite cu aparat de etichetare Dymo Letratag si benzi Letratag plastic alb

Pune etichete  pe legitimatiile sportivilor si vei castiga timp atunci cand le cauti.

La intocmirea rapoartelor de joc este nevoie de legitimatiile sportivilor care vor participa la acel joc. Legitimatia are inscrise datele sportivului: nume si prenume, data nasterii, locul nasterii, seria si numarul legitimatiei, clubul la care este legitimat.

Vize obligatorii pe legitimatii

Legitimatia de sportiv trebuie vizata la zi de catre federatia de care apartine sportivul. In legitimatie trebuie trecuta OBLIGATORIU (indiferent de data la care a fost inregistrata legitimatia – conform Legii Sportului) viza medicala, obtinuta de la o Unitate de medicina sportiva.

Viza medicala

Viza medicala trebuie sa fie individuala, pe fiecare legitimatie in parte. In cazul in care sportivii participa la competitii pe baza de tabel – viza medicala va fi trecuta in dreptul fiecarui sportiv. Viza medicala trebuie sa aiba data de emitere si data de expirare, parafa medicului care a emis-o si stampila Unitatii Medico-sportive la care sportivul a efectuat viza medicala. Nicio alta forma de viza medicala nu este valabila, conform legii.

In perioada cat am activat ca arbitru am gasit de mai multe ori vize medicale obtinute de la medicul de familie sau medicul pediatru. Am vazut inclusiv o viza medicala pentru un sportiv emisa de un MEDIC GINECOLOG!

In raportul de joc al unui meci de handbal, organizat de Federatia Romana de Handbal se inscriu: anul nasterii sportivului, numarul de legitimatie, numele si prenumele sportivului, numarul de pe tricoul de joc.

Profesorul/Antrenorul/Delegatul trebuie sa prezinte legitimatiile sportivilor care vor participa la joc cu minim 1 ora inaintea inceperii lui. De multe ori s-a intamplat (mai ales la turnee) ca aceste legitimatii sa ajunga mult mai tarziu la arbitrii ajutatori pentru intocmirea raportului de joc, lucru ce a dus la inceperea cu intarziere a jocului. Iti consuma mult timp sa deschizi fiecare legitimatie in parte pentru a transcrie informatiile necesare intocmirii raportului de joc.

Cum facem etichete legitimatii?

Multi dintre profesori/antrenori/delegati incearca sa gaseasca diferite solutii pentru a pune o eticheta pe coperta legitimatiei cu datele minime care se inscriu in raportul de joc: lipesc o banda de tip “leucoplast” sau tiparesc pe o coala de hartie si lipesc eticheta de legitimatie cu banda adeziva transparenta.  Pe aceste ”etichete” noteaza cu pixul anul nasterii, seria carnetului de legitimatie si numele sportivului. Nu toti au scrisul lizibil si se pot naste confuzii.

Va prezint un aparat care va usura munca atat a reprezentantului clubului cat si pe cea a arbitrilor ajutatori!

 

Cu un aparat de etichetat Dymo Letratag puteti tipari etichete legitimatii cu 2 randuri de scris. Economisesti banda de etichete Letratag. Adezivul etichetei este puternic si va ramane lipit pe coperta. Scrisul este tiparit prin printare termica directa si nu va fi afectat de apa sau transpiratie.

Dureaza mai putin de 1 minut sa tiparesti o eticheta legitimatii! O data pentru fiecare sportiv!

La fiecare joc vei economisi si timpul tau dar si pe cel al arbitrilor ajutatori.

Mult succes! Fie ca cel mai bun pe teren sa invinga!

Aici gasesti mai multe utlizari ale aparatelor de etichetare Dymo Letratag!