Etichetare

Organizeaza frigiderul si congelatorul!

Organizeaza frigiderul

De cate ori ai gasit in combina frigorifica pungi de carne fara etichete si te-ai intrebat ce fel de carne este sau de cand se afla acolo? Organizeaza frigiderul si congelatorul cu un aparat de etichetat uz casnic de la Dymo!

Organizeaza frigiderul

Ai grija de sanatatea ta si a familiei tale!

Majoritatea dintre noi nu obisnuim sa dam prea multa importanta felului in care depozitam alimentele in combina frigorifica. Lipsa de timp ne facem sa aruncam totul la intamplare fara sa tinem cont de o anumita ordine, iar acest obicei ne ofera de multe ori surprize neplacute.
Pentru a evita dezordinea din racitor si pentru a preveni o eventuala imbolnavire survenita in urma consumului de alimente expirate, ia-ti un aparat de etichetat de uz casnic.

Este usor de utilizat, de depozitat iar etichetele scrise cu acest aparat te pot feri de multe neplaceri!

Iti propunem cateva solutii despre cum se organizeaza frigiderul:

  • Sorteaza alimentele pe categorii: mancare gatita, legume si fructe, recipientele cu lichide, mezeluri si branzeturi, etc;
  • Aranjeaza alimentele astfel:
    • in rafturile de sus pune mancarea gatita, lichidele si alimentele gata de consum (mezeluri,branzeturi,etc);
    • in rafturile de jos aseaza alimentele care urmeaza a fi gatite avand grija sa separi carnea cruda de restul alimentelor (foloseste un recipient de plastic pentru depozitare);
    • pune in congelator, in sertare separate,  carnea si legumele crude care urmeaza a fi gatite mai tarziu;
  • Este de preferat sa etichetezi fiecare raft din frigorifer pentru a tine ordonat si a nu amesteca alimentele dar mai ales pentru a-ti aminti tot timpul sa respecti organizarea.

Etichetele de la Dymo rezista foarte bine la temperaturi scazute. Iti sugeram ca etichetele pentru pungile care urmeaza sa ajunga in congelator sa le pui cu tot cu protectia adezivului. Castigi timp si nu este nevoie sa le lipesti de punga. Mai bine le pui in punga, in asa fel incat sa le poti citi atunci cand cauti ceva in cutia congelatorului.

Poti folosi aparate de etichetat Dymo din gama electronice: LM160P, LM280P, LM420P si Letratag

Vrei ciorbita de purcel? Vei sti exact care este punga cu coaste afumate! Pofta buna!

Daca ti-a placut articolul, lasa-ne un comentariu! Este cu surprize!