Valorile echipei Sanco Grup

Va spunem care sunt principalele 10 lucruri care ne caracterizeaza:

  1. Comunicarea

Comunicarea este un aspect foarte important intr-o afacere, de aceea suntem constienti ca orice vorba rea despre colegi, firma, clienti sau concurenti ar putea duce la distrugerea credibilitatii firmei noastre. Practicam intotdeauna o comunicare pozitiva. Cuvinte cu care ne asociem: sprijin, stabilitate, optimism, constructiv, prietenos, pasnic etc.

  1. Integritatea, moralitatea

Spunem intotdeauna adevarul. Facem ceea ce promitem.

  1. Educatia

Suntem foarte bine pregatiti pentru a-i putea educa pe ceilalti, dar punem mare accent pe educatia continua si pe imbunatatirea constanta a capacitatilor noastre.

  1. Lucrul in echipa

O echipa isi atinge mult mai usor tintele propuse decât o singura persoana, de aceea lucram intotdeauna in echipa, atât cu colegii, cât si cu partenerii nostri.

  1. Constanta

Constanta pe care o practicam in tot ceea ce facem ofera incredere colegilor si clientilor nostri. Ducem pâna la capat toate proiectele si nu ne oprim pâna nu atingem obiectivele propuse. Suntem disciplinati in munca noastra, lucru care ne duce la rezultate excelente.

  1. Echilibrul

Suntem persoane echilibrate. Nu uitam aspectele familiale, sociale, spirituale si fizice, care sunt la fel de importante ca si aspectele intelectuale si financiare.

  1. Succesul

Suntem dedicati si dam 100% in toate activitatile pe care le intreprindem.

  1. Excelenta

Bun nu este suficient. Serviciile noastre sunt de cea mai buna calitate, lucru pe care il transmitem si clientilor nostri.

  1. Respect

Acordam respectul cuvenit fiecarui coleg dar si tututror persoanelor cu care venim in contact.

  1. Gratitudine

Suntem gata sa spunem “multumesc” in orice clipa. Sarbatorim victoriile noastre si ale celor din jur. Suntem recunoscatori pentru capacitatiile noastre si pentru ca avem posibilitatea de a-i ajuta pe ceilalti sa-si atinga succesul personal si profesional.