GradinaritHobby & Decoscule de mana speciale

Completeaza trusa de scule cu un cleste patent combinat

Cleste patent combinat

Cleste patent combinat ENGINEER PZ-59

Cleste patent combinat Engineer PZ 59! Pentru micile reparatii, dar si pentru adevaratele proiecte DIY. Orice mester amator trebuie sa aiba la indemana un set practic alcatuit din cele mai importante scule. Majoritatea dintre noi am cumparat mobilier care necesita asamblare. Unii sunt tehnici iar altii plini de dorinta! Glumesc! Toti vrem sa mai economisim ceva banuti si sa asamblam singuri “pachetele” cumparate.

De multe ori calitatea materialelor din care sunt confectionate suruburile de conectare lasa de dorit. Orice interventie mai in forta strica, in majoritatea cazurilor, capul surubului inainte ca acesta sa fie fixat in pozitia dorita.

L-ai stricat! Aste este! Provocarea abia incepe! Trebuie sa il scoti si sa-l inlocuiesti.

Cum o poti face usor? Cu ajutorul unui cleste patent combinat special conceput pentru aceasta sarcina.

Va fac cunostinta cu un cleste patent combinat ENGINEER PZ-59 – redutabilul Neji-Saurus RX, special conceput extragere suruburi rupte sau distruse. Fabricat in Japonia.

Ce poti face cu un astfel de cleste patent combinat?

Poti desface cu succes suruburi cu capete rotunde sau cu sisteme de strangere non-standard, cuie si multe altele. Poti taia sarma de otel pana la 3.2 mm diametru.

Il poti folosi ca pe un patent obisnuit la apucat diferite piese, la taiat cabluri, sarme, cuie sau poti desface cu rapiditate suruburi cu cap rotund (diametru intre 3 si 15mm), cu capete ruginite, cu capete puternic deteriorate.

De ce poti desface suruburile cu cap stricat?

Falcile unice te ajuta atat pentru aplicatii verticale cat si pentru cele orizontale. Asa cum poti vedea in prezentarea video, are striatii interioare bine calculate, verticale si orizontale pentru o strangere perfecta, fara alunecare.

Fata de un patent obisnuit, forma falcilor este cea care face diferenta. Patentul standard are falcile aliniate si striatii de prindere orizontale, ceea ce face ca atunci cand vrei sa extragi un cap de surub semirotund sa alunece si sa nu poti desface surubul intepenit sau defect. Patentul PZ-59 are un profil special al falcilor. Falcile lui PZ-59 prezinta la interior striatii pe axul vertical, cu o anumita concavitate care impreuna cu varful tesit al falcilor, te ajuta sa apuci mai bine capul surubului.

Acest patent special PZ-59 sau Neji-Saurus RX sau extractor surub rupt, prezinta la interior o forma speciala care te ajuta sa strangi sau sa desfaci capete de surub sau piulite patrate sau hexagonale.
La patentul standard, striatiile se aseaza cap in cap ceea ce face ca atunci cand prinzi o foaie de hartie in falcile lui, aceasta sa alunece. Fata de un patent obisnuit striatiile orizontale din falcile de prindere nu se aseaza cap in cap ci se intercaleaza.

Manerele sunt turnate cu sectiune T pentru o rezistenta superioara la strangere. Sunt acoperite cu un strat generos de cauciuc de calitate superioada ca are rol atat izolator cat si ergonomic. Nu este recomandat sa il folosesti in locurile cu tensiune ridicata.

Cleste patent combinat

La terminatia manerelor, in partea superioara sau exterioara, vei observa o forma speciala. Aceasta are rol de a prelua din presiunea de strangere.

Corpul acestuia este confectionat integral din otel carbon cu duritate HRC58-62. Ne aducem aminte din filme despre calitatea otelului din care samuraii isi confectionau temutele sabii Katana!

Completeaza acum trusa ta de scule cu acest patent multifunctional, rezistent si ergonomic.

Vei consuma mai putina energie atunci cand il vei folosi! Aspect prietenos! Se aseaza foarte bine in palma. Daca ai palma mai mica, ia unul de dimensiuni mai mici. Face acelasi lucru!