EtichetareEtichetare industriala

4 tipuri de etichete potrivite pentru etichetarea industriala

etichete potrivite pentru etichetarea industriala

Aparatele de etichetat sunt cea mai usoara si rapida solutie pentru obtinerea de etichete potrivite pentru etichetarea industriala si nu numai. Daca esti in situatia in care te inconjoara 100 de cabluri si trebuie sa tii minte fiecare de unde vine, ce face si unde duce, s-ar putea sa te incurci daca nu ai nici cel mai mic ajutor. Acest mic ajutor poate veni chiar de la aparatele de etichetat electronice pentru industrie.

Compania Dymo fabrica o gama larga de etichete potrivite pentru etichetarea industriala. Acestea  sunt create special pentru a rezista si in conditii extreme, cum ar fi variatiile de temperatura, substantele chimice sau razele UV. Etichetele sunt facute din mai multe tipuri de materiale si pot fi folosite pe mai multe tipuri de suprafete. Sunt etichete din vinil si vinil auto-laminat, poliester, nailon flexibil si tuburile termocontractante. Fiecare tip de eticheta se lipeste foarte bine pe obiectul dorit si chiar ramane acolo mult timp.

Etichete potrivite pentru etichetarea industriala si nu numai

    Etichete din vinil si vinil auto-laminat

Etichetele din aceasta categorie sunt printre cele mai utilizate tipuri de etichete. Ele se potrivesc unor largi domenii de activitate, atat interioare cat si exterioare si sunt foarte rezistente la conditii extreme. Acest tip de eticheta din vinil o poti folosi pentru cabluri, echipamente, utilaje si multe alte.

     Etichete din poliester

Etichetele din poliester, au un finisaj lucios, care ofera un aspect profesionist tuturor obiectelor insemnate cu acest tip de eticheta. Le poti folosi pentru etichetarea panourilor electrice, rafturilor, intrerupatoarelor, pubelelor, etc. Cu ajutorul acestora, vei stii intotdeauna ce gasesti pe respectivul raft, care este cablul pe care trebuie sa il schimbi daca nu functioneaza ceva sau care este siguranta defecta.

    Etichete din nailon flexibil

Etichetele din nailon flexibil sunt recomandate pentru etichetarea cablurilor si firelor electrice. Acestea se muleaza foarte bine pe suprafete curbe sau puternic texturate. Materialul din care sunt facute rezista foarte bine la rupere. Asta este in avantajul tau atunci cand trebuie sa tragi mai multe cabluri printr-o teava sau cand le treci prin spatii foarte inguste. Poti sa ai incredere deplina in etichetele industriale din nailon flexibil. Acestea nu te vor pune in dificultate. Te vor ajuta sa iti duci treaba pana la capat cu succes.

Etichetarea corecta, vizibila si durabila a instalatiilor electrice si de telefonie, nu este numai utila, ci si obligatorie. Sunt o multime de avantaje reprezentate de etichetarea acestor instalatii, printre care: desfasurarea mai simpla a serviciilor de intretinere si depanare, identificarea in timp util a problemelor, contributia la siguranta persoanelor care le folosesc sau care le repara. Totodata prevederile legale actuale spun ca elementele unui asemenea sistem trebuie sa fie vizibile si usor de identificat. Asta inseamna ca fiecare cablu si echipament trebuie sa aiba elemente de identificare atasate, conform tipului si destinatiei sale.

Tuburile termocontractante

Tuburile termocontractante reprezinta o solutie de etichetare permanenta. Aceste tuburi au un rol dublu: de identificare si de protejare a firelor si cablurilor.

Etichetarea cu tuburi termocontractante este  ideala atunci cand este vorba despre un proiect care implica etichetarea de cabluri si fire in cladiri de birouri, spitale, scoli, fabrici, hale de productie, etc. Acestea sunt solutia perfecta pentru o etichetare durabila facuta intr-un mod profesionist. Tuburile termocontractante sunt concepute special pentru a rezista in conditii de umiditate, temperaturi extreme, lumina UV si multe altele.

 

Foloseste aparatele de etichetat electronice pentru a obtine etichete potrivite pentru etichetarea industriala indiferent de industria in care activezi si vei observa cum vei deveni din ce in ce mai organizat.