Etichete pentru magazia de scule

Etichete pentru magazia de scule. Cea mai simpla metoda de a gasi repede ceea ce cauti in magazia ta de scule.

De curand am facut o mica renovare in casa si in curte. Bineinteles ca meseriasii nu au avut toate sculele potrivite la ei. O parte dintre consumabile (holsuruburi, dibluri, autoforante, burghie) si scule (clesti reglabili, clesti autoblocanti, feonul cu aer cald, masina de insurubat cu acumulatori) le-am pus eu la dispozitie.

Din acest motiv, dupa ce lucrarile de renovare s-au incheiat, magazia mea de scule arata ca dupa o lupta. M-am inarmat cu multa rabdare si am reasezat sculele in magazine. De data aceasta le-am pus si etichete.

Etichete pentru magazia de scule

Am mai multe cutii care contin biti, burghie de diferite tipuri, care seama perfect pe dinafara. Aveam mereu aceeasi problema atunci cand cautam burghiele, trebuia sa deschid toate cutiile sa pot gasi ceea ce cautam. Conform Legilor lui Murphy, totdeauna ce cautam era in ultima cutie pe care o deschideam.

Lucrurile nu mai puteau continua in acest fel, asa ca m-am hotarat sa le etichetez. Si am etichetat cam tot ce era cutie sau loc in raft, special pentru o categorie de produse.

Iata ce a iesit

Acum ma descurc mult mai usor atunci cand caut ceva in magazia de scule. Pot vedea rapid daca ceva s-a terminat si trebuie sa reaprovizionez. Acum castig timp cand caut ceva in magazie.

Etichetele din plastic de la Dymo Letratag rezista foarte bine si nu cred ca voi avea probleme in anotimpul rece. Nu se vor dezlipi si nici nu se vor sterge. Etichetele se pot tipari cu aparatul de etichetare Dymo Letratag. Este bine sa urmariti si promotiile in desfasurare.

Voi cum va faceti ordine in magazia voastra de scule? Cand va completati trusa de scule cu un aparat de etichetare Dymo Letratag?

Il vei putea folosi la mai multe aplicatii.

Etichete pentru borcanele din camara ta

A fost util acest articol? Daca da, astept comentariile voastre.