EtichetareLetratag

Etichete rezistente in cuptorul cu microunde

etichete-rezistente

Etichete rezistente in cuptorul cu microunde si masinile de spalat vase

Etichete rezistente – etichetele Letratag din plastic raman pe recipiente chiar si dupa ce au fost depozitate in congelator, incalzite în cuptorul cu microunde sau au fost spalate de mai multe ori in masina de spalat vase!

Foloseste un aparat de etichetare Letratag pentru mai multe proiecte de organizare acasa sau la birou. Poti pune etichete pe mai multe lucruri decat ai putea crede.

Sunt disponibile mai multe tipuri de benzi (plastic, hartie, metalizata, Iron-On – pentru aplicat cu fierul de calcat) intr-o gama mare de culori: alb, rosu, galben, albastru, verde chiar si transparent.

Dymo face etichete din plastic albe sau colorate care sunt foarte rezistente in timp. Le pui pe recipientele pentru alimente si le poti spala in masina de spalat vase, fara sa iti faci griji ca acestea se vor dezlipi, disparea sau scoroji.

Pune etichete pe hainutele copiilor si termini cu o parte din certurile dintre ei.

 

etichete-rezistente etichete-rezistente

Esti parinte si ai multi copii? Foloseste Dymo Letratag impreuna cu etichete Iron-On. Tiparesti etichete cu numele fiecarui copil si le lipesti cu fierul de calcat in interiorul hainutelor. Astfel cei mici vor sti fiecare a cui este haina pe care o cauta in dulap. Cel mai bine ar fi sa aplici etichetele in partea din spate sus a hainutei, unde gasesti si etichetele puse de producator.Ma gandesc ca multe curatatorii chimice ar trebui sa renunte la “celebrele” etichete prinse de lenjerii cu capse care iti gauresc materialul…dar asta este o alta poveste.

Etichete pentru recipiente cu mancare

etichete rezistente

Foloseste etichete din plastic pentru recipientele de hrana pentru copii. Daca prepari harna pentru mai multi copii, diferiti ca varsta, pune etichete cu numele lor. Eticheta mai poate contine tipul de mancare si in ce zi le-ai pregatit sau congelat. Chiar si dupa expunerea la congelator, cuptor cu microunde sau masina de spalat vase, etichetele de plastic raman lipite.

Nu stii ce cadou sa ii iei unui apropiat?

Fa-i cadou un aparat de etichetat!

Este genul de cadou pe care nu ai da bani, dar ai fi foarte bucuros sa primesti unul!

Tu unde l-ai mai folosi? Imparte cu noi experientele tale!

Sfatul de final! Eticheteaza imprimanta ca sa fii sigur ca nu o pierzi!

Multumesc pentru timpul acordat citirii acestui articol. A fost util? Un comentariu ne-ar de mare ajutor!