EtichetareLetratag

Etichete Letratag, te scapa de amenzi si de cablurile incurcate

Ordonarea cablurilor si a alimentatoarelor, etichetarea prizelor

Ai patit vreodata sa scoti din priza stecherul gresit si sa inchizi televizorul in timp ce urmareai meciul preferat sau mai rau, sa inchizi calculatorul colegului de birou care nu avea salvat documentul in care lucra? Scapi usor de aceste probleme daca etichetezi cablurile si alimentatoarele aparatelor pe care le folosesti. Cu etichete Letratag de la Dymo sa rezolvi RAPID aceste situatii!

“Conform art. 39 (9.f) din Legea Securitatii si Sanatatii in Munca (legea 319/2006), constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 lei la 10.000 lei nerespectarea reglementarilor de securitate si sanatate in munca privind prevenirea accidentelor prin electrocutare la executarea, exploatarea, intretinerea si repararea instalatiilor si a echipamentelor electrice, precum si pentru prevenirea efectelor electricitatii statice si ale descarcarilor atmosferice.”

Noile reglementari PRAM ne obliga sa avem etichetate prizele cu etichete pe care sa specificam valoarea tensiunii de lucru. La noi cica trebuie sa avem 230V (asa este specificat in  contractul de furnizare a energiei electrice) Poti merge la un market specializat sa iti cumperi etichete gata tiparite sau poti sa ti le faci singur. Te ajuta Dymo Letratag si etichetele albe, transparente sau colorate, in functie de culoarea fatetelor prizelor, intrerupatoarelor!

Ordonarea cablurilor si a alimentatoarelor cu etichete Letratag

Ai patit vreodata sa scoti din priza stecherul gresit si sa inchizi televizorul in timp ce urmareai meciul preferat sau mai rau, sa inchizi calculatorul colegului de birou care nu avea salvat documentul in care lucra? Scapi usor de aceste probleme daca etichetezi cablurile si alimentatoarele aparatelor pe care le folosesti.

Etichete Letratag din plastic – raman pe recipiente chiar si dupa ce au fost depozitate in congelator, incalzite in cuptorul cu microunde. Rezista  la mai multe spalari in masina de spalat vase!

Dymo face etichete din plastic albe sau colorate care foarte rezistente in timp. Le pui pe recipientele pentru alimente si le poti spala in masina de spalat vase, fara sa va faceti griji ca acestea se vor dezlipi, disparea sau scoroji.

Foloseste un aparat de etichetare pentru mai multe proiecte de organizare acasa sau la birou. Poti pune etichete pe mai multe lucruri decat ai putea crede.

Sunt disponibile mai multe tipuri de benzi/etichete letratag (plastic, hartie, metalizata, Iron-On – pentru aplicat cu fierul de calcat) intr-o gama mare de culori: alb, rosu, galben, albastru, verde chiar si transparent.

Nu stii ce cadou sa ii iei unui apropiat? Fa-i cadou un aparat de etichetat! 

Este genul de cadou pe care nu ai da bani, dar ai fi foarte bucuros sa primesti unul!

Tu unde l-ai mai folosi? Imparte cu noi experientele tale!

Sfatul de final! Eticheteaza imprimanta sa fii sigur ca nu o pierzi!

Multumim pentru timpul acordat! Te mai asteptam!