Etichetare

Despre GTD (Getting things done) si aparate de etichetat DYMO

Sisteme etichetare DYMO Letratag

Poti face ordine cu ajutorul unor aparate de etichetat Dymo!

GTD este este un sistem de management al productivitatii personale elaborat de catre americanul David Allen si prezentat pe larg de catre acesta in cartea cu acelasi nume.

Sistemul reprezinta o metoda puternica de administrare a timpului pentru a gestiona angajamentele, informatiile si comunicarea.

aparate de etichetat Dymo

aparate de etichetat Dymo

Metoda GTD si aparate de etichetat dymo

Pe scurt, metoda GTD se bazeaza pe ideea de a muta dorintele si sarcinile pe care le avem, din sfera mentalului, in planul fizic. O poti face prin impartirea acestora in actiuni mici, realizabile, care pot fi puse imediat in practica.

Avantajul principal al metodei GTD este ca ne invata cum sa cream un sistem propriu de actiune. Cand? In momentul in care dorim sa ne realizam un vis, sa ne indeplinim o sarcina sau pur si simplu sa ne organizam viata pentru a deveni eficienti.

Implementarea acestui sistem ne ajuta sa ne eliberam mintea de orice gand care ne distrage atentia. Aceleasi ganduri care ne deturneaza din drumul nostru spre realizarea visului.

aparate de etichetat Dymo

aparate de etichetat Dymo

David Allen ne arata care sunt primii pasi in demararea procesului de organizare: achizitionarea unui fiset pentru dosare si a unui aparat de etichetat versatil si usor de folosit. Acestea doua fiind indispensabile in momentul in care incepem sa punem in practica sistemul GTD. Dupa ce aceste doua achizitii au fost facute, incepe implementarea propriu-zisa a sistemului GTD, care este explicata pas cu pas in carte.

Puteti eticheta aproape orice!

De la dosare, sertare, fisete, bibliorafturi, cutii, borcane, cabluri de conectare si alimentare. Puneti etichete pe butoanele de interfon, rechizitele personale si multe. Alte lucruri pe care doresti sa le gasesti usor si rapid, economisind astfel timp!

Ne vom opri aici cu descrierea sistemului GTD pentru a nu distorsiona in niciun fel informatia.

In conditiile in care v-ati familiarizat deja cu GTD si sunteti pe punctul de a incepe implementarea sistemului, inseamna ca sunteti in situatia in care trebuie sa va alegeti un aparat de etichetat potrivit nevoilor voastre.

Aparatele de etichetat Dymo sunt usor de folosit si accesibile pentru orice buzunar. Verificati si promotiile in desfasurare pentru a gasi solutia de etichetare optima pentru nevoile dumneavoastra.

Va ajutam sa etichetati lucruri, nu oameni!

Vizionati prezentarile video ale sistemelor de etichetare Dymo in canalele noastre din youtube si vimeo